Reset Password

Blue Horizon Complex Prej 40.00 eur ME I MIRI PER FAMILJET Przno, Sveti Stefan, Mali i Zi Montenegro Budva Apartment piscine Blue Horizon Complex prej 40.00 eur ME I MIRI PER FAMILJET Przno, Sveti Stefan, Mali i Zi Blue Horizon Complex Prej 40.00 eur ME I MIRI PER FAMILJET Przno, Sveti Stefan, Mali i Zi

Apartamenti Blue Horizon 001

Apartamentet janë të vendosura në mënyrë ideale brenda një distancë të shkurtër në këmbë në plazhin me rërë (6 min). Gjithashtu, ka 2 pishina në kompleks, një i madh (19 metra) dhe një për fëmijë.

* Rezervimi i mundshëm pa një kartë krediti

Blue Horizon Complex , Przno, Montenegro
Blue Horizon Complex , Przno, Montenegro
Blue Horizon Complex , Przno, Montenegro

Këshilla udhëtimi

Pushimet familjare – Budva, Sveti Stefan, Przno 2021
Pushimet familjare – Budva, ...
Mali i Zi është një vend ideal për një pushim të paharrueshëm veror me familjen tuaj. Pas muajve të vështirë të virusit corona, një pushim ...
Jan 07, 2021 , 0

Pozicion